Menü Bezárás

A 2020/2021. tanévi bázisintézményi program

Kollégiumunk 2020-ban adott be pályázatot Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím elnyerésére. Az Oktatási Hivatal által kiírt pályázaton – a Pedagógiai Oktatási Központ és a bíráló bizottság javaslatai alapján – az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese a rendkívül magas szakmai színvonalú pályamunkák közül a Pécsi Kodály Zoltán Kollégiumot érdemesnek ítélte Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím viselésére.

A bázisintézmény olyan megyei, járási, esetleg országos szinten magas presztízsű hagyományokkal rendelkező, infrastruktúrában a feladatellátáshoz megfelelő módon felszerelt, egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szakmai módszertani, szervezeti kultúrával és innovációval rendelkező, és ezt publikálni, valamint szakmai szolgáltatásként átadni képes intézmény, mely alkalmas adott területen magas színvonalú, hatékony tudásmegosztásra. Olyan intézmény, melyben a jó gyakorlat eredményesen működik mesterpedagógus vagy mesterpedagógus szaktanácsadó, illetve az intézményvezető által kijelölt pedagógus közreműködésével.

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím viselése megtisztelő mind az intézmény vezetése, mind a pedagógusok számára, hiszen a jó gyakorlatok átadásával tovább fejleszthetjük szakmai tudásunkat.

A bázisintézmény jógyakorlatai:

  • Koli-nyugi
  • Öko-vetélkedők
  • Tehetséggondozás a kollégiumban

Kapcsolattartó:
Dobrás Éva
Telefon: 30/831-3417
Email: eva.dobras@gmail.com

Bázisintézmény programterv <<Letöltés>>

“Játékosan zölden – zöld játékok” – beszámoló bázisintézményi program megvalósulásáról <<Letöltés>>
Tervezd nélkülük a jövőt!” – beszámoló bázisintézményi program megvalósulásáról <<Letöltés>>
Koli nyugi – beszámoló bázisintézményi program megvalósulásáról <<Letöltés>>
Komplex tehetséggondozás a kollégiumban – beszámoló bázisintézményi program megvalósulásáról <<Letöltés>>

„Koli-nyugi” a szabadidős foglalkozások tükrében – beszámoló
bázisintézményi program megvalósulásáról <<Letöltés>>