Menü Bezárás

11. csoport április

Kollégiumi hétvége 11. csoport

2022.04.2-3. + Paintball

A végzős osztály utolsó kollégiumi hétvégéje április 2-án került megrendezésre Orfűn. A sporttáborban foglaltuk el szobáinkat. Előzetesen kültéri programokat terveztünk, de az időjárás keresztül húzta számításainkat. A hét eleji meleg napos idő a hétvégére téli havas időbe váltott, így más programot kellett kitalálnunk.

Szombati napon délután 14 órakor találkoztunk, és elfogyasztottunk egy késői ebédet a Kajakos büfé jóvoltából. Miután az út fáradalmait kipihentük tanár úrral egy „húsvéti rókanyúl” tojáskereső versenyt hirdettünk a négyszer öt fős csapatoknak. Előzetesen a térkép jelölésének megfelelően rókanyúl tojásokat rejtettünk el, mindegyik tojáson egy-egy kérdéssel azokra a helyekre vonatkozóan melyet az elmúlt évek során együtt ismerünk meg. A megállapodás az volt, hogy ezeket a kérdésekre a válaszokat közösen tesszük majd meg. A hangulat fokozása miatt megadott szavakkal kellett Húsvéti locsolóverset írniuk, mely nagy tetszést aratott.

A feladatok feldolgozása a közös múltidézés nagyon jól sikerült.

Az este folyamán a társaság még együtt activityzett, kártyázott, csocsózott, jó hangulatban töltöttük az estét. Másnap kihasználtuk a sporttábor adta lehetőségeket és a rossz idő ellenére a délelőttöt sportolással töltöttük, aszalteniszeztünk, kosaraztunk, a vasárnapi napot közös ebéddel zártuk.

Ráadás programként Kozármislenyben paintballoztunk. a beavató lövés után többször, több változatban „harcoltunk” egymással. A csapat kellemesen elfáradva új élményekkel tért vissza a kollégiumba.