Menü Bezárás

Csapatépítő tréning – ajándékkészítés – Marica grófnő – Sportprogramok

AJTP HÉTVÉGE

2017. december 15. 16. 17.

Ezen a hétvégén is nagyon jól sikerült programokon vettünk részt.

Pénteken délután csapatépítő tréningen voltunk, amit Dr. Zalai Szabolcs igazgató úr vezetett. Érdekes és elgondolkodtató feladatokat kellett végrehajtanunk, gyakoroltuk az együttműködést és érveink megvédését. Sok új és érdekes dolgot tanultunk. A tréning után készítettünk egy paprikás krumplit.

A szombat délelőtt ajándékkészítéssel telt el. Sok hasznos és szép dolgot készítettünk szeretteinknek. Este színházba mentünk. A Marica grófnő című operettet néztük meg.

Az előadást nagyon élveztük, jó volt a szereposztást, a rendezés és a darab témája is szórakoztató volt, bár egy kicsit hosszú volt az előadás, így elég későn érkeztünk vissza a kollégiumba.

Vasárnap délelőtt sportprogramon vettünk részt; elmentünk korcsolyázni. Egy kicsit izgultunk, mert az előrejelzés esős időt jósolt, de szerencsére ez a jóslat nem vált valóra, ragyogóan sütött a nap és kellemes volt a hőmérséklet, így aztán nagyon jól szórakoztunk és eléggé el is fáradtunk.

Ebéd után egy kicsit pihentünk, majd kilátogattunk az Adventi vásárra. Sétáltunk és nézelődtünk, majd estefelé készülni kezdtünk a hétfői órákra.

Úgy gondolom, hogy mindenki talált magának olyan programot, ami tetszett és tanult is belőle.

Készítette: Fehér Viktória

        AJTP 10/A osztályos tanuló