Menü Bezárás

Hírek

Hogyan tudok új hírt hozzáadni?

A bal oldali menüben a Hírek menüpontra kattintson rá, majd a feljövő ablak első sorában lesz egy Új hozzáadása gomb. Az itt feljövő ablakban a Címsor megadása mezőbe írja be azt, amit a hír címének szán. Az alatta lévő nagyobb szövegdobozba írhatja le a hír részleteit. Az ablak jobb oldali sávjában található egy Kategóriák nevű panel, ott pipálja ki a Hírek-et és kattintson a Közzététel gombra.

Hogyan tudok egy már meglévő hírt szerkeszteni?

A bal oldali menüben a Hírek menüpontra kattintson rá, majd a feljövő ablakban a felsorolt hírek közül válassza ki a szerkeszteni kívánt hírt. Ha ráhúzza az egeret a sorra, megjelenik egy gyorsmenü, itt válassza ki a Szerkesztés lehetőséget. Az itt feljövő ablakban a szövegmezőbe írja be azt, amit a hír címének szán. Az alatta lévő nagyobb szövegdobozba írhatja le a hír részleteit. Az ablak jobb oldali sávjában található egy Kategóriák nevű panel, ott pipálja ki a Hírek-et és kattintson a Frissítés gombra.

Hogyan tudok hírt a lomtárba helyezni?

A bal oldali menüben a Hírek menüpontra kattintson rá, majd a feljövő ablakban a felsorolt hírek közül válassza ki a hírt, amit a lomtárba szeretne tenni. Ha ráhúzza az egeret a sorra, megjelenik egy gyorsmenü, itt válassza ki a Lomtárba helyezés lehetőséget.