Menü Bezárás

Litera-túra olvasómozgalmi vetélkedő

Kedve diákok és kollégák!
A Pécsi Hajnóczy József Kollégium az idei évben is meghirdeti „Litera-túra” olvasómozgalmát. Az idei évben azonban – a változásokhoz alkalmazkodva – más eszközökkel, módszerekkel valósítjuk az olvasni szerető diákok találkozását. Szeretnénk, ha egy kis közösségbe tudnánk rendeződni, ezért létrehoztuk Litera-túra elnevezésű facebook csoportunkat:
Ebbe a csoportba szeretnénk meghívni azokat a középiskolás diákokat, akik érdeklődnek az irodalom iránt, szeretnek olvasni, vagy szeretnének, de nem tudják, hogy milyen irányba induljanak el. Ez a csoport lehetőséget ad arra, hogy a diákok könyveket ajánljanak egymásnak, ezen kívül beszélgetünk az olvasmányokról, irodalmi kvízjátékokat hozunk létre, megosztjuk egymással az aktuális irodalmi eseményeket.
A tagok létszámától (és a járványhelyzettől) függően a legaktívabb (kollégista) diákoknak április végén lehetősége nyílik Tóth Krisztina írónő Rendhagyó irodalom óráján személyesen részt venni a Pécsi Hajnóczy József Kollégiumban, valamint a legügyesebbek könyvjutalomban is részesülnek.
Kérem a kollégákat, hogy osszák meg a lehetőséget a diákok között, és vegyék fel a kapcsolatot Szluka Bernadettel a hkollegium@gmail.com email címen, vagy az érdeklődő diákok jelentkezzenek be a fent megadott facebook csoportba január 30-áig. (Későbbi csatlakozás is lehetséges, de ekkora könyszavazások lezárulnak).
Üdvözlettel:
Szluka Bernadett 
LITERA-TÚRA szervező
Pécsi Hajnóczy József Kollégium 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük