Menü Bezárás

TÁJÉKOZTATÓ A PÉCSI KODÁLY ZOLTÁN KOLLÉGIUMBAN 2021. DECEMBER 1-JÉTŐL ÉRVÉNYES JÁRVÁNYÜGYI RENDELKEZÉSEKRŐL

A PÉCSI KODÁLY ZOLTÁN KOLLÉGIUMBAN
2021. DECEMBER 1-JÉTŐL
ALKALMAZANDÓ JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOK
(az EMMI által kiadott Intézkedés terv figyelembe vételével)
A kollégiumban kizárólag egészséges, új típusú koronavírus megbetegedés tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személy tartózkodhat, illetve költözhet be. Új tanuló beköltözésekor szükséges az egészségi állapotról szóló szülői nyilatkozat leadása.
Kérjük a szülőket, hogy a kollégiumba kizárólag egészséges gyermeket engedjenek vissza!
Aki igazoltan koronavírus fertőzött vagy kontaktszemély volt, a kollégiumba csak orvosi igazolással illetve a karantén feloldását elrendelő határozat bemutatásával jöhet vissza. Az a tanuló, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, orvosi igazolással jöhet vissza a kollégiumba.
Az intézménybe kézfertőtlenítés és testhőmérséklet mérés után, maszkban szabad belépni.
Az intézmény közösségi tereiben kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, törekedni kell a távolságtartás szabályainak tartására!
Az étteremben egy asztalnál maximum kettő tanuló ülhet.
A kollégium épületében a folyamatos fertőtlenítő takarítás biztosított, a bejáratnál, az ebédlő bejáratánál, valamint a mosdókban a kézmosáshoz fertőtlenítő folyadék van kihelyezve.
A hálószobákban – az időjárási körülmények figyelembevételével – a kollégiumban való tartózkodás idején a tanulóknak a gyakori szellőztetésre figyelni kell.
Amennyiben a kollégiumban lakó tanulónak bármilyen betegségre utaló panasza van, haladéktalanul jelezze a csoportvezetőnek, ha ő nem tartózkodik az intézményben, az ügyeletes nevelőtanárnak. Amennyiben a tanuló koronavírus megbetegedés tüneteit mutatja, azonnal el kell különíteni.
A szülők kizárólag a porta előtti térben, maszkban tartózkodhatnak, az intézmény belső terébe nem léphetnek be!
Az intézmény területére idegen személy kizárólag intézményvezetői engedéllyel, védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány felmutatásával léphet be!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük