Menü Bezárás

Szülői tájékoztató a kollégium villamos hálózatának felújítási munkálataival kapcsolatban

Tisztelt Szülők! 

Kollégiumunkban a villamos rendszer csatlakozó főelosztó cseréjével kapcsolatos munkálatokról korábban megküldött értesítésemhez – a Pécsi Tankerületi Központtal történt mai egyeztetést követően – az alábbi kiegészítést teszem:

  • A kivitelező az épület villamos hálózatának elavultsága miatt nem tudott teljes körű garanciát adni arra, hogy február 25-én, vasárnap 16 órakor biztosan lesz áram az intézményben. Ebben az esetben a visszaérkező tanulókat nem tudjuk biztonságos körülmények között elhelyezni, baleset- és életveszély állhat fent.
  • Tankerületi Igazgató Úr engedélye alapján a kollégista tanulókat 2024. február 26-án, hétfőn fogadjuk az intézményben, legkorábban 8 órától.
  • Azt kérjük Öntől, hogy amennyiben a lakóhely és az iskola közötti távolság lehetővé teszi, gyermeke tanulmányi kötelezettségeinek eleget téve, hétfőn reggel jelenjen meg az iskolában.
  • Amennyiben az iskola és a lakóhely közötti távolság ezt nem teszi lehetővé, gyermeke hétfőn később, vagy legkésőbb kedden jelenjen meg az iskolában, ebben az esetben a hétfői tanórák tekintetében az iskolától azt kértük, hogy a mulasztást tekintsék igazoltnak.

Köszönöm szíves együttműködését, megértését!

Pécs, 2024. február 19.                                                                                        Üdvözlettel: Dobrás Éva

 Igazgató

 A fenti dokumentum .pdf formátumban is megtekínthető: szuloi_tajek_2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük